Den gode historie er det bærende lige meget hvilken måde eller hvilket medie du formidler via. Det er den røde tråd, når filmskaber Anna van Deurs holder foredrag onsdag den 30. januar kl. 19 i Borgerforeningen.

Udgangspunktet er debutfilmen Unikum. Den er udvalgt til visning på filmfestival i New York, Times Square til oktober i år. Unikum er gået gennem nåleøjet blandt næsten 2.000 film fra 50 stater og mere end 40 lande. Her kæmper den om præmier for mere end 400.000 dollars på All America High School Film Festival.

Med eksempler fra debutfilmen Unikum kommer Anna omkring mange af de elementer som troværdighed, rytme, karakterkamp og udvikling, der bærer den gode historie. Med erfaringer inden for teater, film og det skrevne ord giver Anna konkrete råd, som du kan bruge, når din skabertrang spirer. Vi præsenteres hverdag for et væld af historier. I foredraget lærer du opbygningen af en god historie og forstår dermed hvordan du afkoder den.

Anna van Deurs er 17 år og går på HF Flow Teater i Odense. Hun har spillet med i en lang række forestillinger ved B&U Teatret, skrevet og instrueret 4 private teaterforestillinger, haft praktik hos DR og tre andre af hendes kortfilm har vundet priser ved filmfestivaler. Anna van Deurs har netop været nomineret til Ungdomstalentprisen i Svendborg 2018.

filmskaber Anna van Deurs holder foredrag onsdag den 30. januar kl. 19 i Borgerforeningen. Udgangspunktet er debutfilmen Unikum. Den er udvalgt til visning på filmfestival i New York, Times Square til oktober i år.