Tak til Katrine Heide

Jeg anede ikke hvor meget guld Katrine Heide gemmer på da jeg mødte hende, men det har jeg siden fået lov at opdage. Katrine er for mig ikke bare en uvurderlig venninde, hun er også den mest fantastiske sparrings – og samarbejdsmakker man kunne tænke sig. Vi mødte hinanden i 2013 og siden da har vi spillet sammen i tre forestillinger på B&U og skrevet og opsat fire stykker selv. Katrine er en fantastisk dygtig tegner og scenograf, som er en fantastisk evne når vi skaber forestillinger til “La Luna Teatret”.

Tak til Heidi Korsgaard

Går jeg i stå midt i en skriveprocess eller har brug for hjælp og sparring, ved jeg at jeg altid kan ringe til Heidi. Min mor og Heidi Korsgaard Skriveværkstedet har kendt hinanden siden de var i de tidlige teenageår, og hun har altid stået klar med gode råd og erfaringer inden for skrivekunsten. Det har været og er en stor hjælp for mig. Til daglig er Heidi redaktør på “Skriveværkstedet” og har skrevet og udgivet bogen “Fra bogdrøm til bestseller”. Den kan anbefales hvis du elsker at skrive og føler for et par gode skrivetips. Heidi arrangerer også spændende skrivekurser via “Skriveværkstedet”.

Tak til B&U Teateret i Svendborg

Siden jeg var ti år har Børn & Unge Teatret i Svendborg været en stor del af min verden. Her har jeg altid fundet støtte, kærlighed og plads til at udfolde mig som skuespiller. En stor tak til teaterleder Preben Birkeholm for at teatret findes og har været del en del af Svendborg i rigtig mange år, og for at give mig fantastisk sparring og hjælp. Tænker jeg på B&U, tænker jeg også på min instruktør Pernilla Kathe Kopp. Hun er det mest fantastiske, sprudlende menneske, som det har været en fornøjelse at arbejde sammen med.

Tak til Jønne

Magien ved film opdagede jeg på grund af min klasselærer på Thurø Skole. Hans navn er Jørn Jønne Hansen, men i min skoletid foretrak vi nu at kalde ham Jønne ? Hans timer var noget jeg så frem til. Hans timer var for mig daglig træning i at skabe film. Ligemeget hvilken opgave vi fik stillet, ligemeget hvilket fag fik vi altid lov til at lave den som en film. I hans timer var der altid plads til en kreativ og finurlig måde at løse tingene på, og det skal han af hjertet have tak for.

Tak til Vagn Remme

og Michael Josesphen

 

Vagn Remme og Michael Josesphen underviste mig på forfatterkurset i 2013 og Svendborg bibliotek lagde hus til forfatterkurset. Et super initiativ! Også tusind tak til Forlaget EM der trykte “Fylge nr. 2” og “Fylge nr. 3”. Anne Bertram skal også have tak for sin store medvirken i at få realiseret forfatterkurset.

Tak til Mette Finderup

og Svendborg Bibliotek

 

Svendborg bibliotek arrangerede et supergodt skrivekursus med forfatter Mette Finderup i 2012. Siden da har jeg brugt hendes råd om at “trække skufferne i hjernen ud, og se om der ikke skulle være gemt noget godt :-)”. Så er jeg også fan af Mette Finderup´s Emmy bøger, som jeg har læst mere end mange gange.

Tak til min familie

 

Først og fremmest en stor tak til min familie. De har alle været og er en stor støtte, både når det gælder mine skriblerier og projekter, men også til stor grad i det daglige liv. Tak.

Min far, Christian van Deurs, har været en uundværdelig hjælp når det gælder kunstnerisk og praktisk sparring. Uden ham havde jeg ikke fået startet annavandeurs.dk.

En stor tak til min mor, Gitte Høegh van Deurs. Hun har altid stået klar til at hjælpe med det grammatiske i mine tekster, men også til at hjælpe mig med at få tingene gjort. Min kærlighed til historier stammer i høj grad også fra de utallige aftener min mor har læst højt fra mig. Jeg ved ikke hvor mange gange vi har været igennem “Troldepus” og “Pippi”.

Min søster, Frida Høegh van Deurs, er en fantastisk støtte og kærlighedsbombe. Det er især når jeg fortæller historier til hende, at min fantasi får frit løb og ideerne strømmer ud. Vi stod sammen og så solenedgangen ved Taj Mahal i Indien, da en flagermus fløj gennem tusmørket. Hun bad mig fortælle, og sådan blev “Musan og månen” skabt. Tak til min evige inspirationskilde og nysgerrige Frida <3