Om Anna van Deurs

HISTORIER: Suset ved at skabe og formidle historier er min store passion. Min lyst til at fortælle historier startede, da jeg var helt lille, og jeg skriver stadig. En del af historierne finder du selvfølgelig her på mit website.

MIT LIV lige nu 🙂 Jeg er vokset op i Svendborg og bor på Thurø. Sidste år gik jeg på Vesterdal Efterskole og i år går jeg på Hf Flow i Odense på teaterlinjen.

FILM: Min debutfilm “UNIKUM” er blevet udvalgt til visning i New York City på Times Square i The AMC Empire Theater. Her deltager Unikum i All American High School Filmfestival, hvor den blev udvalgt til visning blandt næsten 2000 film fra 50 stater og 40+ lande.

Min kortfilm “ÆLLINGERNE” har også været på festival. Den vandt i maj 2018 “Bedste dokumentar” på Framefestival og blev vist til landsfinalen på The next film festival i Odense 2018.

I Svendborg 2016, mens jeg gik i 8. klasse tog min kortfilm “RUTH” publikumsprisen med hjem og en nomination for bedste skuespil ved Svendborg Skolefilmsfestival. To år tidligere deltog jeg i Edit24 med “Englestøv for altid”, der vandt bedste film på vores årgang.

TEATER: Teatermæssigt har jeg gået på B&U Teatret. Et fantastisk sted. hvor jeg oplevede at skabe en forestilling i fællesskab og hvor vi løftede hinanden. I de store opsætninger har jeg spillet lillesøster Ingeborg i “Busters Verden”, lille Ida i “Emil fra Lønneberg”, den strenge Tante Sofie i “Folk og røvere i Kardemommeby” og endelig den tossede hare fra teselskabet i “Alice i eventyrland”.

Ved siden af B&U teateret fandt jeg den bedste kreative samarbejdspartner i min teaterveninde Katrine Heide. I 2013 skrev jeg manuskriptet til forestillingen “Rotheaus Rangle” og sammen fik vi den sat op. Siden fulgte “Mit andet jeg”, “Et land under vand” og “Pigen med de gule gummistøvler”.

Du kan få fat i mig på

anna@annavandeurs.dk