Foredrag med Anna van Deurs

Foredrag – DEN RØDE TRÅD

Den gode historie er det bærende, lige meget hvilken måde eller hvilket medie du formidler via. Det er den røde tråd, når filmskaber Anna van Deurs holder foredrag. Udgangspunktet er debutfilmen “Unikum”. Den gik i 2019 igennem nåleøjet, og blev udvalgt til visning på Times Square blandt 2.000 film fra 50 stater og mere end 40 lande. Her kæmpede den om præmier for mere end 400.000 dollars på All American High School Film Festival og til Teen Indie Awards. 

Med eksempler fra debutfilmen “Unikum” kommer Anna omkring mange af de elementer som troværdighed, rytme og karakter, der tilsammen bærer den gode historie. Med erfaringer inden for teater, film og det skrevne ord giver Anna konkrete råd, som du kan bruge, når din skabertrang spirer. Vi præsenteres hver dag for et væld af historier. I foredraget lærer du opbygningen af en god historie, og forstår dermed hvordan du afkoder den.

Anna van Deurs (2001) er filmskaber, skuespiller og foredragsholder. Udover “Unikum” har hun tidligere vundet priser for flere af sine film bl.a dokumentaren “ÆLLINGERNE” og kortfilmen “RUTH”. For sit arbejde, blev hun nomineret til Ungdomstalentprisen 2018 og Kultur Talentprisen 2019 i Svendborg. Derudover har hun skrevet og opført fire teaterforestillinger og medvirket i flere forestillinger på B&U Teatret bl.a som Ida i “Emil fra Lønneberg” og Tante Sofie i “Folk og røvere i kardemommeby”. Fra 2018-2020 går Anna på FLOW’s teaterlinje i Odense.

 

Kommende foredrag

8. November Litteraturhuset Svendborg

Afholdte foredrag

27.+28. August 2019 Svend Filmfestival

Marts 2019 Langelands Efterskole

Marts 2019 Nymarkskolen, Svendborg

Januar 2019 Borgerforeningen, Svendborg

Trailer fra foredraget i Borgerforeningen januar 2019