Trailer til min debutfilm “UNIKUM”

Nyhed

Jeg har fået et uventet og mega fedt opkald! Jeg er blandt de tre nominerede til at Ungdomstalentprisen 2018. Det var Lars Erik Hornemann, formand for Svendborgs Kultur- og Fritidsudvalg der kom med den gode nyhed. Du er velkommen til at dele oplevelsen med mig til åben prisfest d. 8 december. Vi ses i Guldsalen, Borgerforeningen kl. 14 ?

New York venter

Min debutfilm “UNIKUM” er lige blevet vist i New York City på Times Square i The AMC Empire Theater. Den blev udvalgt til visning blandt næsten 2000 film fra 50 stater og 40+ lande. Det var meningen jeg skulle have været derovre, men et par uger før lavede jeg et lille stunt og fik revet op i en gammel hjernerystelse. All American High School Filmfestival kan godt lige kortfilmen, så de viste den i år, og næste år – 2019 – deltager den officielt i konkurrencen. 

UNIKUM med til Svendfesten

Jeg er opvokset i Svendborg, så selvfølgelig skal UNIKUM have sin officielle præmiere på Svend 2018. Så du er hermed inviteret med til visning af UNIKUM på storskærmen på torvet 31.august kl. 16-17. Her vises den sammen med kortfilm fra Svendborgs “New Generation”. 

Vi ses til SVEND – Anna