Til Taskforce: eksempler på arbejde af Anna van Deurs 

UNIKUM

Funktion: manuskript, instruktion og redigering. I 2019 blev den udvalgt til visning på filmfestival i New york, Times Square. Her gik “UNIKUM” gennem nåleøjet blandt næsten 2.000 film fra 50 stater og mere end 40 lande og deltog til All American High School Film Festival og Teen Indie Awards. Derudover blev den i 2018 Semi-finalist ved Newark International Film Festival.

UNIKUM – En skriveblokeret forfatter kæmper med efterfølgeren til sin debutroman. Hun har sat sig selv i stævne og fået plads på et intenst solo skriveophold. Opholdet foregår i en isoleret villa. Mobilen skal afleveres. Eneste menneskelige kontakt er den nydelige og beregnende værtinde. Over det blankpolerede middagsbord udvikles et intenst spil, der påvirker skriveprocessen. Et spil om præstation, anerkendelse og udødelighed. Kan forfatteren skabe et unikum, eller må hun sande, at “nogen har det i sig, andre har det ikke”?

Teen Indie Awards 2019

Kings Theater, New York

ÆLLINGERNE

Funktion: Ide og manuskript.

Dokumentaren fører dig ind i et univers af damplokomotiver, dryppende olie, ild og sort metal.

Iført kedeldragt finder du ÆLLINGERNE. En gruppe unge mænd drevet af passion og fællesskab. Sammen holder de hjulene kørende på vores fælles Danmarkshistorie.

DR PRAKTIK 2015

Funktion: Vært og journalist på nyhedsindslaget om selvkørende biler.

 

RUTH

Ruth’s far løslades før tid, for at tage sig af hende da livet tager en uventet drejning